ZVEZDA ČASTI: BESPLATNO na SPEKTAKL protiv Zenita!

Autor:

Sport

19.03.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna vest za sve delije.

ZVEZDA ČASTI: BESPLATNO na SPEKTAKL protiv Zenita!

Foto: FK Crvena zvezda

Lideri šampionata Srbije i Rusije Crvena zvezda i Zenit sastaće se u prijateljskom meču u Srbiji, a čelnici kluba iz Ljutice Bogdana odlučili su se za divan potez, te će kapije Marakane biti otvorene.

Republika

Foto: Starsport

Delije koreografija

 

 

- Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prijateljskom meču protiv Zenita, koji će se odigrati u subotu 23. marta od 19 časova. 

Crveno-beli će kao lideri Superlige Srbije dočekati prvoplasiranu ekipu ruskog prvenstva - Zenit. Naš klub i aktuelni šampion Rusije su se poslednji put sastali na “Pari kupu” prethodnog leta u Sankt Peterburgu, te će predstojeći duel biti sjajna prilika da zvezdaši uživaju u meču dva prijateljska naroda i kluba na stadionu “Rajko Mitić”. 

 
Crvena zvezda i Zenit već godinama neguju prijateljske odnose na brojnim poljima, od turnira namenjenih mlađim selekcijama, preko razmena trenera i igrača iz omladinskog pogona, pa sve do prijateljskih duela prvih ekipa. 
 
U znak velike zahvalnosti, zbog sjajne podrške našeg 12. igrača od starta prolećnog dela sezone, klub je doneo odluku da navijače nagradi otvaranjem svih kapija stadiona protiv Zenita
- stoji u objavi Crvene zvezde.

Izabranici Vladana Milojevića se nalaze na prvom mestu superlige Srbije sa 65 bodova, četiri više od Partizana, a ovaj meč će biti sjajna prilika da se odmere protiv snažnog rivala u toku reprezentativne pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading