JOVIĆ IMA POSEBNU ČESTITKU ZA ŽENU: Romantična poruka Sofiji za rođendan!

Autor:

Sport

18.03.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je napunila 33 godine.

JOVIĆ IMA POSEBNU ČESTITKU ZA ŽENU: Romantična poruka Sofiji za rođendan!

Foto: Instagram/lukajovic

Luka Jović i Sofija Milošević

Srpski reprezentativac Luka Jović i naša manekenka Sofija Milošević uživaju u zajedničkom životu. Mnogo puta se na njihovim profilima na društvenim mrežama može videti da ljubav "cveta" i da su oboje izuzetno srećni u odnosu. Joviću dobro ide u Milanu ove polusezone, pa se to može povezati i sa ispunjenošću van terena. Još jednom je napadač našeg nacionalnog tima potvrdio koliko mu Sofija znači time što joj je uputio srdačnu i romantičnu čestitku za 33. rođendan.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

- Želim srećan rođendan ljubavi mog života koja usrećuje moju dušu - napisao je Jović u objavi upućenoj svojoj ženi, a nama ostaje samo da se nadamo da svi nađemo sebi srodnu dušu kao što su to njih dvoje učinili.

Podsetimo, njihova ljubav započela je na ledeći način:

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vreme dopisivali, da bi se potom videli nekoliko puta i uplovili u romansu. Hteli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svetlost dana. Kao razlog skrivanja navodili su to da nisu želeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vreme da njihova veza postane stabilna i otporna na spoljne udare – rekao je tada izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading