DRULOVIĆ ODREDIO "RATNIKE"! Na spisku je i Zvezdin TALENAT! Debituje nesuđeni JUNAK derbija!

Autor:

Sport

14.03.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orliće" čekaju mečevi sa Luksemburgom i Severnom Irskom.

DRULOVIĆ ODREDIO "RATNIKE"! Na spisku je i Zvezdin TALENAT! Debituje nesuđeni JUNAK derbija!

Foto: Starsport

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović odredio je igrače za predstojeće mečeve protiv Luk

"Orlići" (igrači do 21 godine) će 22. marta započeti svoj niz kvalifikacionih utakmica gostovanjem u Luksemburgu, a četiri dana kasnije će dočekati selekciju Severne Irske u Leskovcu. Ovi mečevi su od izuzetne važnosti za srpske reprezentativce, koja se bori za plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj.

Na spisku se nalaze 24 igrača, a to su - golmani: Veljko Ilić (TSC), Andrija Katić (Voždovac), Strahinja Manojlović (Javor).

Odbrana: Mihajlo Ilić (Bolonja), Stefan Leković (Viljareal), David Petrović (Radnički Niš), Bojan Kovačević (Partizan), Uroš Drezgić (Rubin Kazanj), Vladimir Prijović (Spartak), Uroš Lazić (Češke Buđejovice), Ognjen Mimović (Crvena zvezda).

Foto: FSS

 

Vezni red: Aljoša Vasić (Palermo), Mihajlo Stevanović (Sent Galen), Aleksa Matić (Voždovac), Jovan Lukić (Spartak), Nikola Jojić (Stouk), Igor Miladinović (Čukarički);

Napad: Miloš Pantović (TSC), Vanja Vlahović (Atalanta), Stefan Mitrović (Verona), Matija Gluščević (Radnički 1923), Uroš Kabić (Torino), Marko Lazetić (Fortuna Sitard), Petar Ratkov (Salcburg).

Desni bek Crvene zvezde, Ognjen Mimović, dobio je šansu da debituje mladu fudbalsku selekciju Srbije, koju trenutno predvodi legendarni as i nekadašnji reprezentativac Ljubinko Drulović.

Mimović, koji ove sezone dobija sve veće poverenje trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, predstavlja važno pojačanje za nacionalni tim. On će zameniti povređenog Kostu Nedeljkovića, a njegovo prisustvo na terenu sigurno će doprineti snazi tima u predstojećim utakmicama.

Podetimo, Ogrnjen Mimović je mogao da izraste u junaka 172. Večitog derbija na Marakani, ali je njegov udarac u samom finišu utakmice zaustavila prečka, pa je Partizan iščupao remi.

Kvalifikacioni mečevi su od suštinskog značaja za našu mladureprezentaciju. Pobede u ovim utakmicama donose neophodne bodove za plasman na Evropsko prvenstvo 2025. godine. Selektor Ljubinko Drulović sigurno ima jasnu viziju i strategiju za ove mečeve, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastupe budućih naslednika A tima na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading