"PAVKOV NAVIKAO NA GOLOVE"! Petrić: On je opcija koja PUNO ZNAČI! Trener Čuke ima i svog MOCU VUKOTIĆA!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljstvo na Banovom Brdu nakon pobede protiv Napretka (2:1).

"PAVKOV NAVIKAO NA GOLOVE"! Petrić: On je opcija koja PUNO ZNAČI! Trener Čuke ima i svog MOCU VUKOTIĆA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Napredak sa 2:1 (0:1), a pobedonosni gol postigao je Milan Pavkov u 89. minutu meča 23. kola Superlige na Banovom Brdu.

Trener domaćih Gordan Petrić bio je zadovoljan nakon preokreta svojih izabranika, a osim Pavkova nahvalio je i strelca prvog gola za Čuku - Miladinovića, koji je najavio preokret nakon vođstva gostiju iz Kruševca preko Bastajića.

Pribojavao sam se ove utakmice, jer pratim rad trenera Vladimira Gaćinovića i vidi se šta ekipa pokazuje. Veoma su opasni u kontranapadima. Rekao sam igračima da ako primimo gol onda može samo iz kontranapada i primili smo ga. U poluvremenu sam im rekao da nemam šta da im zamerim, jer su se borili. Samo moraju da ne paniče. Čukarički ima veći broj igrača i veći izbor. Okrećemo se novoj utakmici protiv Lučana gde će igrači morati da se dokazuju. Nadam se da će do pauze neke stvari da dođu na svoje mesto. Trenirali smo u Železniku gde je teren džombast i nismo mogli neke akcije da sprovedemo u delo. Sada se vraćamo na naš stadion - rekao je Petrić na konferenciji za medije.

Potom se osvrnuo na strelce za njegov tim.

- Miladinović je mnogo talentovan, i pismen je. On mora da se ponavlja iz utakmice u utakmicu i to je problem sa mladim igračima. On to radi za sada. Znam ga iz reprezentacije i kada sam počeo da radim u Čukaričkom rekao sam mu da je isti kao Moca Vukotić. Tu je još igrača, a na nama je da ih ispratimo. Sada je sve bajno dok se dobijaju utakmice. Problem je kada počne da se gubi i tada se vidi karakter ekipe - kaže Petrić i dodaje:

- Pavkov je dao gol, on je na to navikao. Dolazi iz priprema, i spreman je. On je opcija koja nam mnogo znači.

Foto: Starsport

Gol Pavkova

S druge strane, trener Napredaka Vladimir Gaćinović nije bio previše razočaran uprkos porazu.

Čestitam mom prijatelju Petriću na pobedi. Veliki gospodin, igrač i trener. Utakmca je bila izjednačena. Čukarički je dominirao posedom, ali smo bili egal u šansama. U drugom poluvremenu smo izgubili koncentraciju u igri, a oni su bili opasniji. Nijedna ekipa sa kojom smo igrali nije nas nadigrala. Odigrali smo pravu superligašku utakmicu. Nesrećno smo primili drugi gol posle slobodnog udarca iskosa, ali to je fudbal. Nas prate pehovi, mrali smo da menjamo igrača u 27. minutu, ali to je naša realnost - rekao je Gaćinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading