DA LI JE OVO KRAJ KARIJERE? Pol Pogba SUSPENDOVAN na četiri godine zbog DOPINGA!

Autor: P. Z.

Sport

29.02.2024

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Francuz skupo platio ceh.

DA LI JE OVO KRAJ KARIJERE? Pol Pogba SUSPENDOVAN na četiri godine zbog DOPINGA!

Foto: Tanjug/AP

Pol Pogba

Francuski fudbaler Pol Pogba suspendovan je na četiri godine zbog dopinga!

S obzirom na to da as Juventusa za manje od mesec dana (15.marta) puni 31 godinu, ova kazna vrlo lako bi mogla da znači i kraj karijere za proslavljenog fudbalera.

Ljubitelji fudbala su Pogbu poslednji put na terenu gledali u septembru 2023. godine protiv Empolija, posle čega je objavljeno da je pao na doping testu. Ubrzo nakon toga je stigla informacija da je pod istragom, a sada je i definitivno izbačen iz fudbala na 48 meseci.

Sigurno je samo da Pol Pogba nikada nije hteo da prekrši pravila - rekla je krajem prošle godine njegova menadžerka Rafaela Pimenta.

Suđenje Pogbi održano je 18. januara, a sada je potvrđena kazna reprezentativcu Francuske.

Pogba je celu seniorsku karijeru proveo nastupajući samo za dva kluba. Široj javnosti se predstavio kao mladić u dresu Mančester junajteda, ali je već sa 19 godina kao slobodan igračprešao u Juventus. Na Old traford se potom vratio četiri leta kasnije za 105 miliona evra, što je u tom trenutku bio rekordan transfer. Posle šest sezona među "crvenim đavolima", ponovo se kao slobodan igrač vratio u redove "stare dame".

Pol Pogba je tokom karijere osvojio veliki broj trofeja, ali je svakako najznačajniji pehar na Mundijalu 2018. godine u Rusiji.

U dresu reprezentacije Francuske odigrao je 91 utakmicu, 233 puta je nosio dres Mančester junajteda, a za Juventus je nastupio 190 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading