TSC IZDAO SAOPŠTENJE PRED DOLAZAK ZVEZDE! Ovo se delijama nikako NEĆE SVIDETI!

Autor:

Sport

28.02.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topolčani postavili, pa obrisali objavu.

TSC IZDAO SAOPŠTENJE PRED DOLAZAK ZVEZDE! Ovo se delijama nikako NEĆE SVIDETI!

Foto: star sport

Fudbaleri TSC ugostiće u derbiju 23. kola Superlige Srbije aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, u subotu od 16 časova.

Pred dolazak branioca titule, čelnici kluba iz Bačke Topole izdali su zvanično saopštenje, vezano za navijanje tokom predstojeće utakmice.

Topolčani napominju da je zabranjeno na TSC arenu doći sa obeležjima crveno-bele ekipe.

- Obaveštavamo navijače da će na meču u subotu na TSC areni na istočnoj i južnoj tribini  nošenje rekvizita (dresovi, šalovi, zastave) FK Crvena zvezda biti zabranjeno. Mole se navijači i da ne nose crvenu odeću koja je simbol gostujuće ekipe. Takođe molimo navijače naše ekipe da je ukoliko moguće nose teget, plavu ili plavo-belu odeću, simbol TSC - pisalo je u objavi ovog superligaša na Instagramu. 

 

 

Međutim, klub je ubrzo obrisao objavu i izvinio se zbog propusta, te naglasio da pravilo važi samo za južnu tribinu gde su navijači TSC-a.

- Poštovani navijači! Danas smo greškom najavili da na utakmici 23. kola Superlige Srbije TSC - Crvena zvezda navijači na istočnoj tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Crvene zvezde. Zabrana se odnosi samo na južnu tribinu, gde se nalazi navijači TSC. Izvinjavamo se zbog nesporazuma! - piše u poslednjoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading