ZVEZDA SIGURNA NA GOSTOVANJU! Crveno-beli DEKLASIRALI Novi Pazar! GOLČINA Endiajea osigurala pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka nije bilo dileme.

ZVEZDA SIGURNA NA GOSTOVANJU! Crveno-beli DEKLASIRALI Novi Pazar! GOLČINA Endiajea osigurala pobedu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Šerif Ndiaje

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar u okviru 21. kola Superlige Srbije rezultatom 3:0. 

Golove za crveno-bele postigli su Aleksandar Dragović u devetom minutu, Gelor Kanga sa bele tačke u 40. minutu, i tačku na svaku dilemu postavio je Šerif Endijae u 81. 

Klub iz Ljutice Bogdana je silovito otvorio utakmicu i odmah se videlo da su došli u Sandžak po pobedu. Već u u prvih deset minuta, Aleksandar Dragović se najbolje snašao na centaršut Kange iz slobodnog udarca, ubacivši loptu glavom u donji desni ugao golmana Mirkovića. 

 

 

Utakmica je potom dobrih pola sata mirovala dok nije došlo do prekršaja u kaznenom prostoru domaćina. Kanga je tu priliku iskoristio i sigurno rešio priliku u korist Crvene zvezde. 

Drugo poluvreme su Pazarci započeli silovito. Nizali su šanse i čak 15-ak minuta nisu izlazili iz kaznenog prostora izabranika Vladana Milojevića. 

U nekoliko navrata je delovalo da bi i mogli da uvedu utakmicu u neizvesnu završnicu, a to je nagovestila izvanredna prilika Sejdube Sume. Njegov pokušaj iz kaznenog prostora je sprečio jedan od štopera Zvezde, a čak je iz kornera koji je nastao iz te situacije Pazar imao još jednu dobru priliku. 

Ipak, svaku tačku na pitanje pobednika stavio je Šerif Endiaje. Na centaršut Hvanga iz kornera, Šerif se najbolje snašao i loptu smestio u donji desni ugao. Pitanje pobednika je tada bilo rešeno. 

 

 

Crvena zvezda je sada prvi tim šampionata, makar dok Partizan ne odigra svoj meč, sa 52 boda, dok Pazar ostaje na petoj poziciji. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading