FODEN UNIŠTIO "PČELICE"! Brentford ZAPRETIO šampionu, a onda je BIG FIL izrekao SUROVU kaznu! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje su najbolji.

FODEN UNIŠTIO "PČELICE"! Brentford ZAPRETIO šampionu, a onda je BIG FIL izrekao SUROVU kaznu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija savladali su na gostovanju ekipu Brentforda rezultatom 3:1 u 23. kolu Premijer lige.

Poveo je domaćin golom Mapeja, ali je onda na scenu stupio sjajni Fil Foden. Upisao je het-trik do kraja duela i doneo važnu pobedu Sitiju u daljoj borbi za titulu na Ostrvu.

Heroj "građana" bio je Fil Foden, trostruki strelac u novoj pobedi izabranika Pepa Gvardiole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fil Foden i Haland

Ako izuzmemo protivkandidate mu u trci za titulu, malo koji tim je prethodnih sezona umeo da namuči Mančester Siti kao Brentford. Ekipa Tomasa Franka je poput utvare uhodila šampiona Engleske po Ostrvu, uzela mu meru u oba prošlosezonska okršaja, a da ima recept za mančestersku ekipu nagovestila je i u večerašnjoj utakmici na Komjuniti stadionu u 23. kolu Premijer lige. Doduše, samo u prvom poluvremenu, ali je tokom njega ozbiljno izluđivala ekipu Pepa Gvardiole, bila na dobrom putu da postane prvi tim što je španskom stručnjaku tokom karijere naneo tri vezana poraza u prvenstvu, ali mu se na tom putu isprečio Fil Foden.

Omaleni vezista potvrdio je u Zapadnom Londonu da je na vhuncu forme i het-trikom, svojim tek drugim u Premijer ligi, režirao preokret koji je Sitiju doneo pobedu i drugo mesto na tabeli, odmah iza Liverpula - 3:1 (1:1).

Siti je sada na drugom mestu sa utakmicom manje od Liverpula i dva boda zaostatka, dok je Arsenal iza čete Pepa Gvardiole.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading