OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bivši kapiten Partizana OPET u crno-belom DRESU?!

Autor:

Sport

03.02.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je dubok trag u Humskoj.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bivši kapiten Partizana OPET u crno-belom DRESU?!

Foto: Starsport

Nekadašnji "zlatni orlić" sa Novog Zelanda Saša Zdjelar (28), mogao bi u narednih nekoliko dana da postane novi fudbaler Bešiktaša, prenose mediji iz Turske!

Bivši kapiten Partizana trenutno brani boje moskovskog CSKA, gde igra standardno i jedan je od najboljih prvotimaca, što je privuklo veliku pažnju kluba iz Istanbula.

Na njegovom angažmanu insistira trener Fernando Santoš, nekadašnji selektor reprezentacije Portugala, koji je od početka ove godine na klupi crno-belih sa Bosfora.

Republika

Foto: Starsport

 

Ostaje da se vidi kakav će biti odgovor Moskovljana. Prelazni rok u Turskoj završava se 9. februara, što znači da još ima vremena da se transfer završi.

Iskusni vezista je u CSKA stigao na leto 2022. godine iz Humske, za Partizan je igrao četiri godine i bio kapiten jesenjeg prvaka Superlige Srbije.

Zdjelar je tokom svoje karijere igrao za OFK Beograd, Olimpijakos, Majorku, kao i za već pomenute Partizan i CSKA. Crno-beli su ga 2022. godine prodali "armejcima" za pola miliona evra, a zasad se ne navodi koliko novca je Bešiktaš spreman da izdvoji za njega.

Prema procenama specijalizovanog portala "Transfermarkt", njegova trenutna vrednost je 4.000.000 evra, a ima ugovor sa Moskovljanima traje mu do 2025. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading