IZRAELAC SE NE SMIRUJE: Barak Bahar TUŽIO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

29.01.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener crveno-belih potražiće epilog na sudu.

IZRAELAC SE NE SMIRUJE: Barak Bahar TUŽIO Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Prethodni trener Crvene zvezde Barak Bahar je predao tužbu FIFA, kako bi tužio klub za ostatak ugovora, prema pisanja izraelskih medija.

Osim njega, isplatu ostalih dugovanja tražili su i njegovi pomoćnici Gaj Serfati, Gaj Vajzinger i Adam Dejvid.

- Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Meirija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA - istakao je izraelski portal "One".

Barak Bahar je ranije najavio da će tužiti Zvezdu i za preostale godine ugovora, što je po svemu sudeći sada i uradio.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

Prema saznanjima portala Republika.rs, Baraku je isplaćen novac za vreme koje je proveo na klupi Zvezde, tako da ostaje da se vidi kakav će biti epilog situacije.

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. 
Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija. 

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu - oglasili su se iz Ljutice Bogdana na ovu temu pre dvadeset dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading