DELIJE U TRANSU! Hvang u TRI REČI objavom na Instagramu oduševio navijače Crvene zvezde! (FOTO)

Autor:

Sport

31.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Južne Koreje čestitao svim Srbima Novu 2024. godinu.

DELIJE U TRANSU! Hvang u TRI REČI objavom na Instagramu oduševio navijače Crvene zvezde! (FOTO)

Foto: Starsport

Tokom letnjeg prelaznog roka na izlazećoj 2023. godini, In-Beom Hvang je došao na Marakanu kao veliko pojačanje, a zvezdaši su imali visoka očekivanja od bivšeg igrača Olimpijakosa.

Po svemu prikazanom, nisu se prevarili, jer je vezista Crvene zvezde ove jeseni bio je jedan od najkonstantnijih fudbalera kluba iz Ljutice Bogdana, a sada je objavom na Instagramu oduševio sve navijače.

Naime, Korejac je čestitao Novu godinu svim svojim pratiocima. I to na srpskom, engleskom i maternjem jeziku.

 

 

Podsećanja radi, on je pre Zvezde nastupao za grčkog velikana iz Pireja, dok je u aktuelnoj sezoni zabeležio je 11 mečeva u Superligi Srbiji, kao i svih šest u grupnoj fazi Lige šampiona. Istovremeno, Hvang je i standardni reprezentativac Južne Koreje.

Iako je Crvena zvezda takmičenje u najelitnijem takmičenju završila na poslednjem četvrtom mestu, iza aktuelnog evropskog šampiona Mančester sitija, nemačkog Lajpciga i švajcarskog Jang Bojsa, Korejac je u većini mečeva bio ubedljivo najbolji pojedinac kluba s Marakane.

Zato u Ljutice Bogdana čine da ga i u narednoj sezoni zadrže u svojim redovima, mada za Hvanga već sada postoji ogromno interesovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading