UŽAS U ITALIJI! Ubijen bivši fudbaler Torina! Imao je samo 22 godine!

Autor:

Sport

22.12.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Rosolino Celesija (22) ubijen je u jednom noćnom klubu!

UŽAS U ITALIJI! Ubijen bivši fudbaler Torina! Imao je samo 22 godine!

Foto: printscreen/Instagram

Rosolino Celesija

Bivši italijanski fudbaler, Rosolino Celesija, ubijen je u toaletu noćnog kluba na Siciliji, prenosi "La Stampa", koja navodi da su nesrećnog momka posle verbalne prepirke napala dva muškarca i upucala ga s tri metka. 

Tužilaštvo u Palermu naredilo je hapšenje dvojice muškaraca, navodno braće, u starosti 17 i 22 godine. Maloletnik je optužen za ubistvo, dok je stariji optužen za nedozvoljeno držanje vatrenog oružja.

Nekada perspektivni prvotimac koji je nosio dresove Torina, Trapanija i Palerma, s 20 godina završio je s profesionalnim igranjem fudbala.

 

 

Klub iz prestolnice Pijedmonta emotivnom se porukom oprostio od svog bivšeg igrača i izrazio saučešće njegovoj porodici i prijateljima:

- Predsednik Urbano Kairo i celi fudbalski klub Torino, srcem dele bol porodice Celesija zbog smrti Rosolina, bivšeg igrača Škole fudbala Torina. Njegovim najmilijima, rodbini i brojnim prijateljima izražavamo saučešće i šaljemo zagrljaj celog kluba - stoji u klupskom saopštenju.

Stradali momak je igrao kao centarfor, a karijeru je neočekivano prekinuo sa samo 20 godina, pošto nije uspeo da dogura dalje od Serije D.

Rosolino je sin Đanija Celesija, nekadašnjeg pevača i političara iz Palerma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading