EVO KO ĆE DELITI PRAVDU NA VEČITOM DERBIJU: Ovo će Delije i Grobare zanimati!

Autor:

Sport

18.12.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas "praznik fudbala" u Srbiji.

EVO KO ĆE DELITI PRAVDU NA VEČITOM DERBIJU: Ovo će Delije i Grobare zanimati!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde ukrstiće koplja u 171. večitom derbiju u sredu od 18 časova u odloženom kolu koje je prvobitno trebalo da se odigra u septembru.

Tenzije pred predstojeći "praznik fudbala" u Srbiji nikad nisu bile veće, s obzirom na to da je Partizan posle gotovo tri meseca na vrhu tabele Superlige Srbije prepustio to mesto Crvenoj zvezdi i pao na drugu poziciju posle neuspeha protiv niškog i kragujevačkog Radničkog.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Nenad Minaković

Ono što najviše zanima navijače oba beogradska kluba je to ko će biti glavni arbitar. Pravdu na utakmici deliće Nenad Minaković, zajedno sa pomoćnicima Nikolom Borovićem i Atilom Harmatom.

Četvrti sudija biće Pavle Ilić, dok će u VAR sobi sedeti Momčilo Marković.

Podsetimo, fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da se ulaznice za 171. večiti derbi sa Partizanom, namenjene zvezdašima, prodaju na blagajnama "Marakane" u ponedeljak, utorak i sredu od 10 do 18 časova.

Naš klub je već obavestio sve zvezdaše da su karte koje su ranije kupljenje važeće, te da zamena nije neophodna. Svi navijači koji, još nisu obezbedili kartu za 171. večiti derbi mogu to učiniti u ponedeljak, utorak i sredu od 10 do 18 sati na šalterima stadiona "Rajko Mitić" - navode iz Crvene zvezde.

U saopštenju se navodi da je cena karte za severnu tribinu 800, a zapad bočno košta 1.500 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading