BEKAM "ELEKTRIČAR" POKAZAO MIŠIĆE: Bivši as Engleske u BOKSERICAMA radio po kući!

Autor:

Sport

16.12.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U komentarima je nastala prava pomama zbog zavodljivog prizora.

BEKAM "ELEKTRIČAR" POKAZAO MIŠIĆE: Bivši as Engleske u BOKSERICAMA radio po kući!

Foto: Profimedia

Dejdiv i Viktorija

Nekadašjni igrač Mančester junajteda i Real Madrida, Dejvid Bekam, našao se u žiži društvenih mreža zbog slike koju je na svom Instagram profilu podelila njegova žena, Viktorija Bekam

Naime, supruga fudbalera je na internet velikodušno postavila sliku svog muža kako sa samo boksericama na sebi popravlja njihov televizor. 

U opisu je pisalo:

- Električar je došao da mi popravi televizor..... Nema na čemu! - navela je bivša pevačica na profilu. 

 

 

Istog trenutka je komentare preplavila lavina ljubomornih obožavateljki koje je Bekam opčinio svojim atributima.

"Imam i ja problema sa televizorom. Je li dobar ovaj električar?"; "Hvala ti na svemu Viktorija"; "Božićni poklon za ceo svet" samo su neki od komentara vernih pratilaca bračnog para. 

Dejvid Bekam se penzionisao od fudbala 2013. godine u Parizu. Posle igračke karijere uplovio je u preduzetničke vode. Preko klauzule u ugovoru sa LA Galaksijem, koja mu je omogućila da pridobije sebi tim u MLS ligi, Bekam je pokrenuo proceduru za osnivanje Intera iz Majamija. Ekipa engleskog napadača je 2020. godina odigrala prvi zvanični meč u najjačoj ligi Sjedinjenih Američkih Država. U 2019. godini se priključio svojim bivšim saigračima iz generacije 1992. i zajedno sa njima pristupio upravnom odboru fudbalskog kluba Salford. Trenutno je Bekam direktor kluba.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading