GVARDIOLA SE DIVI SVETISLAVU PEŠIĆU: Evo ŠTA Pep kaže o Kariju!

Autor:

Sport

12.12.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličina prepoznaje sličnog sebi..

GVARDIOLA SE DIVI SVETISLAVU PEŠIĆU: Evo ŠTA Pep kaže o Kariju!

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Fudbaleri Mančester sitija gostuju Crvenoj zvezdi u 6. kolu Lige šampiona na Marakani u sredu od 18.45, a trener "građana" Pep Gvardiola pred ovaj duel setio se svog prijatelja Svetislava Pešića - selektora košarkaške reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: star sport

Pep Gvardiola

 

-Neverovatnio je kako je Pešić prisutan sa energijom, dao je Barseloni prvi trofej i imam lepa sećanja na njega. Imali smo kontakt dok smo bili u Barseloni, potom Bajernu, da bi se kasnije izgubio. Ako može da vidu ovu konferenciju onda mogu da ga pozdravim, isto kao i sina. Veliki rezultat na Mundobaksetu, ostario je, ali još uvek ima veliku energiju, viče na igrače…. Velika je legenda, bio je uspešan brojnim timovima. Stvarno je sjajan - rekoa je Gvardiola.

Podsetimo, Svetislav Pešić osvojio je srebrnu medalju na Mundobasketu u Manili sa selekcijom Srbije, a ovo mu je druga svetska medalja nakon zlata sa timom Jugoslavije u Indijanapolisu 2002. godine.

Prijateljstvo dva velika trenera traje još od perioda kada je Gvardiola bio trener košarkaškog, a Kari fudbalskog kluba Barselona.

Legende uvek prepoznaju slične sebi, tako da niuje čudo što su Španac i Srbin postali prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading