PADA SVETSKI REKORD NA MARAKANI: Evo GDE možete gledati istorijski duel Zvezde i Mladosti!

Autor:

Sport

09.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli igraju za istoriju

PADA SVETSKI REKORD NA MARAKANI: Evo GDE možete gledati istorijski duel Zvezde i Mladosti!

Foto: Starsport

Crvena zvezda igra utakmicu 18. kola Superlige Srbije danas od 16 časova protiv Mladosti iz Lučana, a izabranici Baraka Bahara će imati priliku da sruše svetski rekord i nađu se ispred Real Madrida sa 122 utakmice bez poraza na domaćem terenu u nacionalnom prvenstvu.

Crveno-beli su napravili dobru uvertiru pred ovaj susret ubedljivom pobedom u Kupu Srbije nad niškim Radničkim od 5:0.

Prvotimci našeg kluba su se nakon rutinske pobede nad niškom ekipom plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije. Crveno-beli su bili izuzetno raspoloženi, u prilog tome govori i činjenica da se pet različitih fudbalera upisalo u listu strelaca, a prikazano izdanje je pravi poziv navijačima da u subotu dođu na Marakanu i svedoče obaranju svetskog rekorda - saopštavaju iz Ljutice Bogdana. 

Meč ćete moći uživo da pratite na kanalu Arena Sport Premijum 1, ali biće obezbeđen i tekstualni prenos na lajv-blogu portala Republika koji će startovati oko sat vremena pre početka duela.

Osim pomenute stavke, ovaj meč može biti potencijalna prilika za sve Delije koje dođu na stadion da se domognu novog auta putem nagradne igre "Pronađi i odvezi".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

"Pronađi i odvezi"

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugoj poziciji u domaćem šampionatu i, osim što može oboriti svetski rekord, od krucijalne važnosti joj je da pobedi ovaj meč kako bi i dalje držala priključak u odnosu na večitog rivala koji ima tri boda više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading