KO DOĐE NA MARAKANU OSVAJA AUTO: DUPLI razlog za Delije da dođu na utakmicu protiv Mladosti!

Autor:

Sport

08.12.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu očekuje važan duel u Superligi

KO DOĐE NA MARAKANU OSVAJA AUTO: DUPLI razlog za Delije da dođu na utakmicu protiv Mladosti!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda se sprema za obaranje svetskog rekorda u nizu nepobedivosti na domaćem terenu u nacionalnom šampionatu koji je do sada držao Real Madrid sa 121 duelom bez poraza. Crveno-beli protiv Mladosti iz Lučana u subotu jure rekordni 122. meč bez poraza na Marakani u Superligi Srbije. Biće to jedna lepa prilika da navijači poguraju tim Baraka Bahara do pobede, ali i da osvoje novi auto putem nagradne igre "Pronađi i odvezi".

Republika

Foto: Starsport

Crveno-beli protiv Radničkog u Kupu Srbije

 


- Utakmica protiv Mladosti, koja je zakazana za subotu 9. decembar od 16 časova je poslednja prilika za sve zvezdaše da učestvuju u do sada neviđenoj nagradnoj igri "Pronađi i odvezi", te osvoje automobil. Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde. Najsnalažljiviji i najbrži učesnik u nagradnoj igri osvaja automobil. Zvezdaši su kartice do sada prikupljali na mečevima protiv TSC-a (1. novembar) i Radnika (4. novembar), a isti zadatak očekuje navijače i na utakmici protiv lučanske Mladosti (9. decembra).  Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20. Pravo na učešće u nagradnoj igri pronalazač kartice stiče samo ako se odmah nakon meča javi u Servis za članstvo, gde će na uvid dati kupljenu sezonsku ili dnevnu kartu, nagradnu karticu i važeći identifikacioni dokument (lična karta/pasoš). Zvezdaši, srećno! - saopštavaju iz Ljutice Bogdana.

Osim ova dva podatka, predstojeći duel sa timom iz Lučana je od velike važnosti za crveno-bele koji ne smeju sebi da dozvole poraz, ne bi li imali priliku da kraj jesenjeg dela polusezone dočekaju na prvom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:



Komentari (0)

Loading