BAJERN ĆE ZAŽALITI ZBOG IBRAHIMOVIĆA: Nemci napravili grešku, a to ima veze i sa Kosovom

Autor:

Sport

08.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka na dobrom putu da izgubi fudbalera i još da za to i plati.

BAJERN ĆE ZAŽALITI ZBOG IBRAHIMOVIĆA: Nemci napravili grešku, a to ima veze i sa Kosovom

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna

Nemački Bajern jedan je od najvećih klubova na svetu sa odličnom transfer-politikom, ali i najbolji mogu da pogreše. Upravo je nemački gigant na dobrom putu da bi ga pozajmica mladog Arijona Ibrahimovića (17) mogla skupo da košta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, Bajern je poslao mladog Nemca albanskih korena sa Kosova i Metohije na pozajmicu u italijanski Frozinone uz mogućnost otkupa ove zime za samo 3,5 miliona evra, što je ništa za takvog talenta koji je prošao sve mlađe selekcije "pancera". Međutim, još dve klauzule mogu biti još skuplje za tim iz Minhena. U slučaju da Ibrahimović zabliste u Seriji A, a na dobrom je putu da se to desi, a u međuvremenu ga prodaju pa posle reše da ga vrate na Alijanc arenu, moraće da ga plate najmanje 11 miliona evra na leto, odnosno 14 miliona evra u leto 2025.

Prema pisanju italijanskih medija, čelnici Frozinonea nameravaju da kupe mladog napadača, koji je na prvom meču u startnoj postavi protiv Empolija za 80 minuta upisao gol i asistenciju u pobedi sa 2:1. Međutim, nije jedino Bajern u opasnosti već i reprezentacija Nemačke. Iako je igrao za mlađe selekcije "oancera", Ibrahimović nije debitovao za prvi tim, što bi mogla da iskoristi lažna država Kosovo i pozove ga u svoje redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading