EVROPSKI ČUKARIČKI PROTUTNJAO SUBOTICOM: Spartak izbegao katastrofu, moglo je da bude ubedljivije

Autor:

Sport

30.09.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju samo 3:0 (2:0).

EVROPSKI ČUKARIČKI PROTUTNJAO SUBOTICOM: Spartak izbegao katastrofu, moglo je da bude ubedljivije

Foto: Starsport

Fudbaleri beogradskog Čukaričkog ostvarili su četvrtu pobedu u Superligi Srbije, nakon deset odigranih kola, pošto su na gostovanju Spartaku u Subotici slavili sa ubedljivih 3:0 (2:0) 

"Brđani" su poveli već u 13. minutu, a strelac je bio Luka Adžić. Imao je domaćin nedugo zatim priliku da dođe do iznenačenja, ali je Jug Stanojev nije iskoristio, pa je nakon toga na Gradskom stadionu u Subotici sve krenulo na vodenicu predstavnika Srbije u Ligi konferencija ove sezone.

Prvo je u 25. minutu na dodavanje Adžića mrežu Spartaka zatresao Igor Miladinović za 2:0, da bi timu sa Banovog Brdu dodatno bio olakšan posao u nastavku jer je isključen kapiten Spartaka Dejan Kerkez, posle grubog starta nad strelcem drugog gola Igorom Miladinovićem.

Definitivno pitanje pobeda i ujedno konačn rezultat utakmice na severu Srbije postavio je Đorđe Ivanovića, koji je u 76. minutu posle odlične kontre pogodio za konačnih 3:0.

Čukaričkom su na ovom susretu poništena još dva gola, prvi zbog faula u začetku akcije, a drugi u 73. minutu zbog ofsajda, pa je utisak da su Subotičani dobro prošli sa porazom od 3:0.

Čuku već u četvrtak očekuju evropske obaveze pošto u drugom kolu F grupe u Ligi konfrencija dočekuju belgijski Genk, a nakon poraza na startu protiv Ferencvaroša u Budimpešti od 3:1. Subotičani, pak, u narednoj rundi Superlige sledeće nedelje gostuju vice-prvaku države TSC u Bačkoj Topoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading