OGLASIO SE NAJSKUPLJI FUDBALER ZVEZDE U ISTORIJI: Slušao sam brojne priče o "delijama", gledao snimke...

Autor:

Sport

28.09.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs, kaže Korejac Hvang

OGLASIO SE NAJSKUPLJI FUDBALER ZVEZDE U ISTORIJI: Slušao sam brojne priče o "delijama", gledao snimke...

Foto: FK Crvena zvezda


Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18:05 dočekaće niški Radnički u okviru 10. kola Superlige Srbije, a Korejac In Bom Hvang, najskuplje pojačanje u istoriji kluba (5,5 miliona evra) raduje se tome što će imati priliku da zaigra na Marakani pred "delijama".

On je prethodno odigrao dva meča za crveno-bele, u gostima protiv Čukaričkog i Mančester sitija, u kojima je inače srpski šampion poražen.


Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine. Očekuje nas teška utakmica, upoznajemo se sa Radničkim i sa onim što nam preti od njih, ali smatram da smo najkvalitetniji tim u prvenstvu i da svaki rezultat mora isključivo od nas da zavisi. Jedva čekam utakmicu - počeo je Hvang.
 
Kaže da je u fokusu isključivo naredna utakmica. 
 
Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku - dodaje Korejac. 
 
Hvang kaže da se brzo adaptirao u novu sredinu.
 
Sjajno sam se uklopio u tim, zaista su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Uverio sam se na delu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, verujem da će u subotu biti još bolje - podvukao je Hvang. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading