HIT SNIMAK! Ronaldo igra OBUČEN kao šeik! Kristijano UHVAĆEN kako pleše uz zastavu Saudijske Arabije! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši igrač Juventusa, Reala i Mančester junajteda odlično se zabavlja.

HIT SNIMAK! Ronaldo igra OBUČEN kao šeik! Kristijano UHVAĆEN kako pleše uz zastavu Saudijske Arabije! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Odavno je Saudijska Arabija postala meka za fudbalere iz Evrope, koji osim astronosmskih ugovora i fenomenalnih uslova dobijaju mogućnost da animirajući navijače zarade još novca.

Među prvima u prošloj godini nogu je povukao po nekima najbolji fudbaler svih vremena Kristijano Ronaldo, koji se iz Mančester junajteda preselio na Bliski istok. Portugalac u potpisanom ugovoru ima mnogo tačaka kroz koje mora da promoviše arapskih vrednosti.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio snimak kapitena portugalske reprezentacije, na kome se vidi kako Kristijano pleše uz zastavu države Saudijske Arabije.

Razlog snimanja ovog videa bio je taj što ova azijska država 23. septembra obležava godišnjicu od kada je kraljevskim dekretom Kraljevine Nedžd i Hejaz preimenovane u Kraljevinu Saudijsku Arabiju.

Inače, Al Nasr je pobedom startovao u ovogodišnjem izdanju azijske Lige šampiona, pošto je kao gost u Iranu savladao Persepolis rezultatom 2:0. Ipak, Ronaldo na pomenutoj utakmici nije uspeo da zatrese mrežu.

Podsetimo, Portugalac je karijeru počeo u Sportingu iz Lisabona, odakle je prešao u Mančester junajted, u kome je imao dve epizode, odakle je prešao najpre u Real Madrid, pa potom u Juventus.

Iz Torina se vratio na Old Traford, da bi posle samo jedne sezone, potpisao ugovor s Al Nasrom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading