VAŽNO ZA GROBARE I DELIJE! Poznate CENE ulaznica za 171. Derbi! EVO kako se mogu NABAVITI!

Autor:

Sport

22.09.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli u sredu dočekuju večitog rivala s Marakane.

VAŽNO ZA GROBARE I DELIJE! Poznate CENE ulaznica za 171. Derbi! EVO kako se mogu NABAVITI!

Foto: Starsport

Sve je spremno za 171. Večiti derbi u fudbalu, koji će se u sredu 27. septembra odigrati na stadionu Partizana s početkom od 19 časova.

Pred najvažniju utakmicu srpskog fudbala, crno-beli su pustili u prodaju ulaznice, makar onlajn putem, u prvom ovosezonskom okršaju kluba iz Humske i Crvene zvezde.

Važno obaveštenje za sve navijače je da će na blagajnama moći da kupe ulaznice od ponedeljka, a uprava "parnog valjka" odlučila je da ne menja pravilo kada se radi o cenama.

Foto: Starsport

 

Najjeftinije karte su za južnu i severnu tribinu koštaju po 800 dinara, bočni deo istoka je 1.200, dok je po običaju zapadna strana nešto skuplja. Bočna strana Zapada iznosi 1.500, dok se centralna pozicija na istoj strani Partizanovog stadiona prodaje po ceni od 1.800 dinara.

Za ulaz na Istočnu ložu mora da se izdvoji 5.000 dinara, dok je loža Zapad dva puta skuplja i iznosi 10.000 dinara.

Partizan je trenutno drugi na tabeli Superlige Srbije s 16 bodova, jedan više od branioca titule koji je na trećem mestu, ali Duljajev tim ima utakmicu manje od Zvezde.

Na liderskoj poziciji je TSC, ekipa iz Bačke Topole je sakupila 19 bodova, uz šest pobeda i remi, pa uz "parni valjak", jedina nema poraz u dosadašnjem delu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading