DEJAN STANKOVIĆ ZAGRMEO: Nisam glup, moram da budem na istom nivou kao hrabri predsednik

Autor:

Sport

20.09.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Ferencvaroša otvorio dušu pred meč sa Čukaričkim u Ligi konferencija.

DEJAN STANKOVIĆ ZAGRMEO: Nisam glup, moram da budem na istom nivou kao hrabri predsednik

Foto: Profimedia

Fudbaleri Čukaričkog gostovaće sutra Ferencvarošu u prvom meču F grupe Lige konferencija što će biti prilika da Dejan Stanković, novi trener mađarske ekipe, ponovo ukrsti koplja sa crno-beli sa sa Banovog brda. Duel u Budimpešti dolazi u najpovoljnijem trenutku za "brđane" jer su u prethodnom kolu Superlige savladali Crvenu zvezdu sa 2:1 u sedmom kolu Superlige.

S druge strane, Deki je debitova na klupi Ferencvaroša pobedom od 8:0 u Kupu Mađarske protiv Nađečeda. Zbog toga je trener mađarske ekipe bio optimističan pred duel, ali i oprezan.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Gledali smo meč sa Zvezdom, poslali smo i skaute. Bio je to hrabar Čukarički koji je sa respektom, ali bez straha igrao protiv Zvezde. Miks iskustva i mladosti. Kad nemaš šta da izgubiš, sigurno je da je taj meč drugačiji. Moraš da imaš i malo sreće kada si dosta hrabar. To je Čukarički uradio, zasluženo pobedio i poslao i nama jednu jaku poruku - rekao je Stanković, pa nastavio izlaganjem o svojoj karijeri:

- U Zvezdi sam se borio za titulu, kup, LŠ, tako da mi je poznat taj pritisak kada treba da se borimo za titulu. Proveo sam dve nedelje radeći dobro, iako su nam falili reprezentativci, plus povređeni igrači. Upoznali smo se, uživao sam u radu s njima i gledao sam da upoznam i ljudske i igračke kvalitete mojih igrača. Naišao sam na jednu profesionalnu ekipu, koja želi da napreduje. Kako timski, tako i lično. Dosta dobro rade, mnogo su posvećeni i ekipa ima ozbiljan talenat, brzinu i želju za napredovanje. Lično sam prezadovoljan igračkim kadrom koji imam na raspolaganju.

Međutim, imao je Deki i posebno, emotivno, izlaganje na konferenciji. I to sam od sebe jer ga o dolasku u Ferencvaroš od medija niko ništa nije pitao.

- Posle sat vremena u Ferencvarošu osećao sam se kao kod kuće. Iz srca sam ovo želeo da kažem. Moram ovo da kažem, pošto me niste pitali. Ja nisam glup, momak, znam kakvu je odluku doneo predsednik. Imati ovako hrabrog i jakog predsednika, znači da moram minumim da budem na istom nivou. Hvala njemu i svima u klubu na dobrodošlici - dodao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realni

20.09.2023 20:03

FALI TI ZNANJE ! STA TI NEKO NE KAZE ISTINU !