UEFA OBJAVILA RASPORED: Evo sa kim Čuka i TSC igraju na startu EVROPSKE ODISEJE!

Autor:

Sport

02.09.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski klubovi su dobili plan do decembra.

UEFA OBJAVILA RASPORED: Evo sa kim Čuka i TSC igraju na startu EVROPSKE ODISEJE!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Čukarički - TSC

Fudbaleri TSC-a i Čukaričkog dobili su svoj raspored za grupnu fazu evropskih takmičenja, a očekuju ih izazovni dueli.

TSC će započeti svoje putešestvije kroz grupnu fazu Lige Evrope gostovanjem Vest Hemu u Londonu 21. septembra. Ovo će biti prvi korak za ekipu iz Bačke Topole u borbi za što bolji rezultat u ovom takmičenju.

Nakon toga, sledi susret protiv Olimpijakosa u Bačkoj Topoli 5. oktobra, a potom Frajburg dolazi u goste 26. oktobra. Ekipa će se zatim uputiti u Nemačku 9. novembra, gde ih očekuje gostovanje.

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog na utakmici sa Olimpijakosom

Vest Hem će 30. novembra kada će gostovati u Srbiji, a grupnu fazu TSC zaključuje utakcmicom u Atini protiv Olimpijakosa 14. decembra. Ovo su susreti koji će zasigurno privući pažnju navijača i pružiti fudbalerima TSC-a priliku da se takmiče sa renomiranim evropskim klubovima.

Čukarički, s druge strane, ulazi u grupnu fazu Lige konferencije sa velikim ambicijama. Njihov put počinje duelom protiv Ferencvaroša u Budimpešti 21. septembra. Nakon toga, ekipa se vraća u Srbiju i dočekuje Genk u Leskovcu 5. oktobra. Sledeće gostovanje je u Firenci gde će se sastati sa Fiorentinom 26. oktobra, a Italijani će uzvratiti posetu Leskovcu 9. novembra.

Čukarički će ponovo biti domaćin Ferencvarošu 30. novembra, a grupnu fazu zatvara duelom protiv Genka u Belgiji 14. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading