MRKELA ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Barak nas je UPOZNAO sa OVIM! Napravili smo BRŽU ekipu!

Autor:

Sport

15.09.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion stavio tačku na najuspešniji prelazni rok u istoriji.

MRKELA ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Barak nas je UPOZNAO sa OVIM! Napravili smo BRŽU ekipu!

Foto: Printscreen/TV Crvena zvezda

Sumirajući učinjeno u prelaznom roku, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo.

Dovođenjem napadača Šerifa Ndiajea iz turske Adane, klub sa Marakane stavio je tačku na letnju fudbalsku pijacu, tokom koje su padali rekordi, ali je i zarađeno prodajom pojedinih fudbalera.

- Najteže je u ovom preleznom roku bilo dovesti napadača, ali najvažnije je da je Ndiaje ovde sa nama. Radi se o modernom i brzom centarforu. On je naše poslednje pojačanje i sada zvanično zatvaramo letnji prelazni rok. Doveli smo desetoricu igrača, otišlo je 15 igrača. Verujem da smo napravili dobar posao, da smo uneli novu energiju i napravili bržu ekipu. Verujem i da će se to i videti po rezultatima ove godine - rekao je Mrkela.

Foto: Starsport

Mitar Mrkela je zadovoljan urađenim u prelaznom roku

Trener Barak Bahar nalazi se na slatkim mukama, pošto ima ogroman broj kvalitetnih igrača, koje će morati uz dovedena pojačanja da svede na startnu jedanaestoricu?

- Sve što smo radili, uradili smo u dogovoru sa trenerom. To je praksa u Zvezdi, kada se igrači identifikuju kao potencijalna pojačanja. Gospodin Barak nas je upoznao sa onim što želi. Tako smo i radili, na kraju je zadovoljan kako smo uradili ovaj prelazni rok - istakao je Mitar Mrkela.

Podsetimo, dan ranije Crvena zvezda je predstavila najskuplje pojačanje u istoriji kluba In-Beom Hvanga, koji je stigao iz grčkog Olimpijaksoa u transferu vrednom 5.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading