ZVEZDA ZAVRŠILA POTRAGU! Napadač stigao na Marakanu! Podigao DEVETKU, pa poručio: "Spreman sam za Siti"!

Autor:

Sport

15.09.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi golgeter stigao na Marakanu.

ZVEZDA ZAVRŠILA POTRAGU! Napadač stigao na Marakanu! Podigao DEVETKU, pa poručio: "Spreman sam za Siti"!

Foto: Starsport

Posle In-Beom Hvanga, najskupljeg novajlije u istoriji kluba, Crvena zvezda je predstavila još jedno pojačanje.

Dugo je crveno-bela devetka tražila novog vlasnika, posle "neposlušnosti" Emanuela Late Lata, ostala je upražnjena. Sve do danas, kada je čuveni broj završio u rukama Šerifa Ndiajea.

Sada već bivši napadač Adane dobio je pohvale trenera srpskog šampiona Baraka Bahara tokom igranja u Turskoj, pa je uprava Crvene zvezde odmah krenula u realizaciju transfera. Posao je finaliziran poslednjeg dana prelaznog roka.

Korpulentni Senegalac predstavljen je javnosti na Marakani, a na promociji je samouvereno raširio crveno-beli dres.

- Srećan sam što sam ovde. Zadovoljan sam onim što sam video do sada. Na meni je da pomognem klubu kako bi ostvario zadate ciljeve. Imao sam drugih ponude, dve sam ozbiljno shvatio. Jedna je bila iz Francuske. Cilj mi je bio da ostanem u Evropi, igram evropske kupove. Zato sam izabrao Crvenu zvezdu - prvi su utisci Ndiajea.

Republika

Foto: Printscreen/TV Crvena zvezda

 

Osim Adane, tokom karijere nastupao je za kineskog Perta i hrvatske Gorice, zbog čega se tek u četvrtak priključio novim saigračima. Uprkos tome, naglašava da je spreman za derbi na Banovom brdu, kada Čukarički bude ugostio crveno-bele (subota, 18.05).

- Spreman sam da igram protiv Sitija, ili bilo kog drugog tima. Imao sam prilike da vidim navijače, znam da oni mnogo očekuju od mene. Verujem da ću sutra igrati.

Raspitao se Ndijaje o Crvenoj zvezdi kod velikog ljubimca navijača srpskog šampiona Mamadua Mbođa.

- Mbođ je moj prijatelj, poznajemo se iz kvarta. Mnogo toga mi je pozitivnog pričao o Zvezdi. Znam da se ovde ljudi lepo odnose prema fudbalu, da žive sa fudbal, i to mi se dopada.

Upoznavanje mu neće predstavljati problem, jer odlično zna način rada Baraka Bahara. Istovremeno, ubeđen je da će Zvezda proći grupnu fazu Lige šampiona, u pakleno teškoj konkurenciji s Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsima.

- Čim smo stigli dovde, znači da možemo da prođemo. Pričao sam sa trenerom Baharom. Mogu da se uklopim u bilo koju formaciju - kratak je bio Ndijaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading