SVE ĆE DA PRŠTI! Određen TERMIN prvog večitog derbija!

Autor:

Sport

15.09.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se 27. septembra.

SVE ĆE DA PRŠTI! Određen TERMIN prvog večitog derbija!

Foto: Starsport

Još od ranije je poznato da će prvi večiti derbi u novoj sezoni biti odigran u devetom kolu (sreda), a sada je direktor takmičenja Aleksandar Pivić odredio i njegov termin.

Odlukom Zajednice Mozzartbet Superlige Srbije potvrđeno je da će 171. Večiti derbi početi od 19 časova na stadionu u Humskoj, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Partizan do tada očekuju utakmice sa Radnikom kod kuće i Železničarom u Pančevu, dok šampiona Srbije pored obaveza u domaćem šampionatu čeka i prva utakmica u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Crvena zvezda ovog vikenda gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, zatim i u utorak na premijeri Lige šampiona aktuelnom prvaku Evrope Mančester Sitiju, da bi posle toga stadionu "Rajko Mitić" ugostila TSC iz Bačke Topole, u derbiju dosadadašnjeg dela takmičenja.

Izabranici Baraka Bahara su u dosadašnjih šest kola upisali pet pobeda i poraz, zauzimaju drugo mesto s 15 bodova, dok četa Žarka Lazetića ima 16 poena i, mimo svih očekivanja, trenutno je lider superligaške trke.

Partizan je treći s 13 bodova, ali i pet odigranih utakmica, jednom manje od pomenutog tandema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading