KAKVE VEZE IMAJU ZVEZDA I MARIO BALOTELI? Odgovor je dalo pojačanje crveno-belih!

Autor:

Sport

15.09.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u staro jato.

KAKVE VEZE IMAJU ZVEZDA I MARIO BALOTELI? Odgovor je dalo pojačanje crveno-belih!

Foto: Ap photo

Bez konkurencije "najluđa glava" evropskog fudbala, po mnogima i svetskog, Mario Baloteli, raskinuo je ugovor sa švajcarskim Sionom.

Kako stvari stoje, Italijan neće dugo čekati na novi klub, pošto će se, kako prenosi uvek dobro obavešteni Fabricio Romano, vratiti u Tursku, gde je igrao sa prilično dobrim učinkom.

"Super Mario" je prethodne sezone stigao u Švajcarsku, u ekipu Siona, gde je upisao 19 utakmica i imao je impozantnih šest golova, ali je sada i raskinuo ugovor i krenuo ka novim izazovima.

Prema informacijama do kojih je došao Romano, ali i turski mediji, Baloteli će se najverovatnije vratiti u ekipu Adana Demirspor, gde je već nastupao. Ono što je, međutim, interesantno da s njegovim transferom ogromne veze ima i Crvena zvezda.

 

 

Šampion Srbije je, preciznije, u samom finišu prelaznog roka, poslednjeg dana za registraciju za Ligu šampiona, iz Adane doveo napadača Šerifa Endiajea, čija je promocija zakazana danas u 13 časova na Marakani.

Upravo zbog toga je ostalo upražnjeno mesto napadača, koje bi trebalo da popuni iskusni italijanski golgeter.

Baloteli je iz Adane i prešao u Sionu, dok tokom igranja na turskim terenima zabeležio 35 utakmica i postigao 19 golova, uz sedam asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading