PAKLENIH 12 DANA! Crveno-beli će u naredna četiri meča igrati protiv NAJJAČIH mogućih rivala! Evo šta o tome kaže bivši trener Zvezde!

Autor:

Sport

15.09.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Baraka Bahara pred veoma teškim izazovom.

PAKLENIH 12 DANA! Crveno-beli će u naredna četiri meča igrati protiv NAJJAČIH mogućih rivala! Evo šta o tome kaže bivši trener Zvezde!

Foto: Starsport

Gore nije moglo! Pakao je blaga reč, kada se pogleda raspored Crvene zvezde do kraja tekućeg meseca, pošto će izabranici Baraka Bahara igrati protiv najjačih ekipa u domaćem prvenstvu, kao i evropskim šampionom Mančester sitijem na otvaranju sezone u Ligi šampiona.

Crveno-beli već za četiri dana (19. septembra) gostuju na "Etihadu" najjačoj i najbogatijoj ekipi Starog kontinenta, koja je u novi ciklus Premijer lige ušla s četiri pobede i maksimalnih 12 bodova.

Zvezda će pre toga u subotu na Banovom brdu (18.05 časova) gostovati Čukaričkom, trećeplasiranom timu prošlog šampionata Superlige, koja je godinama u samom vrhu srpskog fudbala.

Republika

Foto: Starsport

 

Posle utorka i duela protiv Sitija, Baharova četa dočekuje aktuelnog lidera, u derbiju kola, TSC iz Bačke Topole. Tim Žarka Lazetića je pokazao najviše u dosadašnjem toku prvenstva, pa nema sumnje da će to biti veliki izazov za momke s Marakane, iako će igrati pred svojim navijačima.

- Za pravi tim, nije to nikakav problem. To su prazne priče, ako vrediš onda moraš da pobeđujem. Kao drugo, Zvezda ima veliki fond podjednako kvalitetnih igrača i sa te strane niko u domaćem prvenstvu ne može da joj parira - rekao je za "Republiku" Milorad Kosanović, nekadašnji trener crveno-belih.

Legendarni "čika Miša" je ubeđen da će stručni štab srpskog prvaka kroz te utakmice odmoriti neke od najboljih fudbalera.

- Neće nastupiti uvek oni koji nose igru na sva ta četiri meča, sigurno će neki biti na poštedi. Ne mora uvek isti tim da se nađe na terenu. Pogotovo se to odnosi na utakmice našeg šampionata, gde Zvezda može da uvek kombinuje, jer po kvalitetu igračkog kadra nema ko da joj parira u Srbiji - kaže stručnjak sa bogatim trenerskim iskustvom za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

 

Izneo je potom viđenje predstojeće premijere najjačeg evropskog klupskog ranga u Mančesteru:

- Ne sviđa mi se što mnogi unapred govore "osvojiće bod", "neće izgubiti" i slično. Protiv Sitija je jako teško igrati, to je "mašina", dobar klub, predvođen najboljim igračem današnjice Halandom, bolje je biti umeren u predviđanjima, pa, ko zna, možda se čudo i dogodi, pa Zvezda ostane neporažena.

Prekaljeni strateg smatra da crveno-belima nije potreban "odmor" za superligaške izazove:

- To su dva različita sveta. Crvena zvezda toliko dominira na domaćoj sceni, ali je Evropa drugo. Pogledajte šta nam se desilo s Mađarskom, kako je igrala reprezentacija sastavljena od vrhunskih imena, kakav odnos smo imali. Daj Bože da sve bude dobro u Engleskoj - istakao je Kosanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading