VAMPIR U STVARNOM ŽIVOTU: Priznala da je navučena na šoljicu KRVI umesto kafe već deset godina - jedna vrsta joj je OMILJENA, a razlog je BIZARAN (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od muškaraca koji su zaljubljeni u lutke na naduvavanje do onih koji jedu kozmetičke proizvode, postoje sve čudnije opsesije, a žena koja pije životinjsku krv sigurno spada u tu grupu.

VAMPIR U STVARNOM ŽIVOTU: Priznala da je navučena na šoljicu KRVI umesto kafe već deset godina - jedna vrsta joj je OMILJENA, a razlog je BIZARAN (FOTO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/TLC

U emisiji koja je emitovana na TLC Mišel (29), otkrila je da od tinejdžerskih dana pije svinjsku krv. Mnogima odvratna i nezamislila navika za nju ima smisao i bez toga ona ne može da započne dan. Konzumira je umesto kafe i tvrdi da bez ispijanja krvi nije dobro raspoložena. Ona je otkrila da joj je krv važna koliko i voda, tokom gostovanja u jednom šou. Njena zavisnost toliko je jaka da ne može započeti dan bez gutljaja krvi.

- Volim da pijem krv kad čitam, kad se opuštam, gledam TV, slikam. Nikad nije loše vreme da pijem krv. Popijem to i dobijem energiju - kaže ona.

Često ona pije čistu krv, a nekada je meša sa drugim namirnicama ili kuva.

- Ujutru se probudim, natočim je u svoju šoljicu za kafu - objašnjava.

Foto: Printscreen/www.youtube.com/TLC

Mičel, žena koja pije krv

Ali nije joj svaka krv jednaka, više voli svinjsku nego kravlju jer je slanija.

Mnogi su zgroženi njenim ritualom, a ona tvrdi da je  to zapravo vrlo slično ispijanju vina. I umesto da joj je ukus odvratan, ona smatra da je dobar, govoreći:

- Kad osetim da mi ide niz grlo, to je kao da sam prehlađena i pijem vrući čaj - kaže i ističe kakva je bez dnevne doze ispijanja krvi:

 - Bez toga postajem razdražljiva, ljuta sam, ne želim da napustim svoju kuću - želim svoju krv.

Izračunala je da je popila ukupno 1.000 galona krvi otkako pije za deset godina, što TLC navodi da je dovoljno tečnosti da napuni kadu 23 puta, piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading