NAKON MOG PRIZNANJA DEVOJKA ME OTVORENO PITALA DA LI SAM IMAO INTIMAN ODNOS SA MAMOM: Rekao je da ISTO radi i sa rođenom sestrom, devojka POBEGLA!

Autor:

Lifestyle

01.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji ima 26 godina otkrio je na društvenim mrežama da voli ponekad da se uvuče u krevet kod majke.

NAKON MOG PRIZNANJA DEVOJKA ME OTVORENO PITALA DA LI SAM IMAO INTIMAN ODNOS SA MAMOM: Rekao je da ISTO radi i sa rođenom sestrom, devojka POBEGLA!

Foto: Shuterstock

Jedan muškarac javno je priznao da nema problem da se uvuče u krevet kod majke iako ima 26 godina. Njegova devojka se zbog toga šokirala, a on je detaljnije objasnio situaciju koja se desila.

- Sa devojkom sam četiri meseca. Moja mama je dolazila u grad i planirala da ostane kod drugarice, ali je voz kasnio, pa je pitala može li da prespava kod mene. Rekao sam naravno - počeo je priču on.

Onda je rekao devojci da će morati da deli krevet sa mamom, a ona je to dočekala sa negodovanjem. Takva reakcija njega je iznenadila pogotovo što to radi i sa sestrom kada idu na odmor i nemaju gde da prespavaju.

- Ne znam zbog čega ovo. To je samo spavanje u istom krevetu. Mama i ja nikada nismo imali takav odnos i užasno je što je moja devojka pomislila na nešto tako odvratno - napisao je na Reditu i pojasnio šta ga je pitala.

Foto: shutterstock

Partneri se posvađali

Na sve to njegova devojka imala je izuzetno neprimerene komentare.

- Još uvek šalje poruke u kojima pita jesmo li mama i ja sinoć u krevetu igrali "fudbal" i hoću li promeniti posteljinu ili mi je draži mamin miris na njoj - požalio se i zamolio je da prestane sa tim.

I dok se on brinuo da li je negde pogrešio, korisnici društvenih mreža osudili su njegovu sada već bivšu devojku.

"Tvoja devojka je odvratna, pogotovo činjenica da te je pitala imaš li intiman odnos sa majkom", "Njeno ponašanje bih smatrao crvenom zastavom", "Tvoja devojka je čudak. Spavala sam u istom krevetu s mužem i (svekrvom), nije to ništa strašno", "Ja lično nikad ne bih delio krevet ni s jednim od svojih roditelja kao odrasla osoba ili čak kao tinejdžer, ali shvatam da ovde postoje kulturološke razlike", pisali su ljudi u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading