OVO JE STANODAVAC KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIV ZBOG PODSTANARA: Poludeo zbog neplaćanja kirije, pa pokušao da raznese sve komšije

Autor:

Hronika

01.09.2023

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pokrenula intenzivnu istragu u kojoj će se ispitati tvrdnje svedoka o sukobu stanodavca i podstanara

OVO JE STANODAVAC KOJI JE AKTIVIRAO EKSPLOZIV ZBOG PODSTANARA: Poludeo zbog neplaćanja kirije, pa pokušao da raznese sve komšije

Foto: Privatna arhiva

Đorđe A. (56) stradao je sinoć u Smederevu kada je ispred svog stana, u kom su bili podstanari, aktivirao eksploziv. On je stradao na licu mesta, a jedan od njegovih podstanara Nikola P. (25) je teško povređen i najverovatnije će izgubiti vid na jednom oku.

Policija je pokrenula intenzivnu istragu u kojoj će se ispitati tvrdnje svedoka koji kažu da je Đorđe pokušao da ubije svoje podstanare zbog neplaćenih kirija.

Međutim, osim što su Nikola i njegova sestra Miljana P. povređeni, ona lakše, pričinjena je i velika šteta u celoj četvorospratnici, odnosno u svih 25 stanova, što govori o prevelikoj snazi detonacije, u kojoj, srećom, nije još neko teže povređen.

- Imao je stanare koje nije mogao da izbaci iz stana. Dugovali su mu više od 7.000 evra. Čak su i bravu promenili kako on ne bi mogao da uđe. Degradirali su ga, čovek je poludeo i uradio šta je uradio. Pre desetak godina je kupio taj stan, a oni su se pre par godina doselili tu. Pre dve su prestali da mu plaćaju. Žalio se svim nadležnim organima, policiji, ali nije bilo pomoći - ispričao je ranije Saša V., Đorđev komšija, za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Поп

02.09.2023 09:56

Па пошто ова правна држава не функционише опет појединци узимају правду у своје руке али на жалост и сами страдају јер не знају како да је спроведу.