DUGOVALI SU MU 7.000 EVRA, ZBOG NJIH SU GA JURILI IZVRŠITELJI: Stravične tvrdnje poznanika čoveka koji je aktivirao eksploziv zbog podstanara

Autor:

Hronika

01.09.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je stanare koje nije mogao da izbaci iz stana - govore komšije

DUGOVALI SU MU 7.000 EVRA, ZBOG NJIH SU GA JURILI IZVRŠITELJI: Stravične tvrdnje poznanika čoveka koji je aktivirao eksploziv zbog podstanara

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznanici Đorđa A . (56), koji je sinoć u Smederevu presudio sebi aktiviranjem eksploziva ispred svog stana, kažu da se na taj čin odlučio jer su ga podstanari maltretirali i nikog nije bilo da mu pomogne.

- Bio je dobar, korektan čovek, mrava nije zgazio. Imao je stanare koje nije mogao da izbaci iz stana. Dugovali su mu više od 7.000 evra. Čak su i bravu promenili kako on ne bi mogao da uđe. Degradirali su ga, čovek je poludeo i uradio šta je uradio. Pre desetak godina je kupio taj stan, a oni su se pre par godina doselili tu. Pre dve su prestali da mu plaćaju. Žalio se svim nadležnim organima, policiji, ali nije bilo pomoći. Zbog neplaćenih računa, i svega, su mu u kuću dolazili izvršitelji na vrata. On je od žrtve postao monstrum. Navodno mu je otac pre dosta godina umro od udara struje - govori za Republiku Đorđev komšija Saša V.

Drugi stanari njegove ulice navode da Đorđe ima dve sestre od ujaka i da je jedna je bila sinoć na uviđaju, kao i da su ga pre nekoliko dana videli poslednji put i da je delovao normalno.

Sumnja se da je Đorđe aktivirao eksploziv ispred svog stana jer podstanari nisu hteli da ga puste unutra. Nikola P. (25) teško je povređen, i najverovatnije će izgubiti vid na jednom oku, dok je njegova sestra Miljana (22) prošla sa lakšim povredama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading