EVO GDE JE BIO OTAC POVREĐENOG PODSTANARA: Spasio i sebe i unuče, nije ni slutio da će vlasnik stana AKTIVIRATI EKSPLOZIV

Autor:

Hronika

01.09.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da je Đorđe aktivirao eksploziv ispred svog stana jer podstanari nisu hteli da ga puste unutra

EVO GDE JE BIO OTAC POVREĐENOG PODSTANARA: Spasio i sebe i unuče, nije ni slutio da će vlasnik stana AKTIVIRATI EKSPLOZIV

Foto: Dragan Kadić

Reporteri Republike nalaze se na licu mesta u Smederevu gde je sinoć došlo do stravične eksplozije, u kojoj je stradao vlasnik stana Đorđe A. (56), a njegov podstanar Nikola P. (25) teško povređen, dok je njegova sestra Miljana (22) prošla sa lakšim povredama.

Kako saznajemo od očevidaca, otac povređenih Aleksandar P. je u trenutku eksplozije bio napolju sa maloletnim unukom i tako ih oboje spasao.

- Komšija Aca je, kada je eksplodirao njegov stan u kojem živi sa decom i unukom, bio ispred zgrade sa unučetom na klupi. Da su bili kod kuće možda bi i oni stradali - ispričala nam je jedna od komšinica.

Sumnja se da je Đorđe aktivirao eksploziv ispred svog stana jer podstanari nisu hteli da ga puste unutra, navodno, zbog neplaćene kirije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

01.09.2023 15:07

Mogao je da plati nekoga da mu obije stan, skine i odnese vrata i prozore. A ovi idioti da uzivaju u promaji.