ČULO SE SAMO "TATA, TATA, UPOMOĆ": Evo kako danas izgleda mesto eksplozije u Smederevu, gde se razneo vlasnik stana (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

01.09.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj eksploziji u Smederevu stradao je vlasnik stana.

ČULO SE SAMO "TATA, TATA, UPOMOĆ": Evo kako danas izgleda mesto eksplozije u Smederevu, gde se razneo vlasnik stana (FOTO, VIDEO)

Foto: Dragan Kadić

Uviđaj u Smederevu nakon eksplozije u zgradi je i dalje u toku, a očekuje se da se danas završi sve kako bi se stanari mogli vratiti u zgradu.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, mnogobrojni građani sede na klupama i gledaju u zgradu i prepričavaju šta se sinoć dogodilo.

- Čula se užasna eksplozija. Ljudi su počeli da vrište, a jedino što se čulo bilo je "Tata, tata, upomoć". Krov i staklo su leteli svuda po šetalištu - navodi radnica obližnje prodavnice.

U eksploziji koja se sinoć oko 20.35 časova dogodila na zadnjem spratu zgrade u Ulici slobode 6 u Smederevu smrtno je stradao vlasnik stana Đorđe A. (56), nakon što je, kako se sumnja, aktivirao eksploziv. Tom prilikom su i dve osobe povređene, a oni žive u stanu stradalog kao podstanari.

Republika

Foto: Dragan Kadić

 

Dvadesetdvogodišnja devojka Miljana P. zadobila je lakše povrede, dok je njen brat Nikola P. (25) teže povređen i zbog povrede oba oka prebačen na lečenje u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading