DARKO KOVAČEVIĆ EKSKLUZIVNO: Zvezda PROLAZI GRUPU u Ligi šampiona! Nikome nije SVEJEDNO na Marakani!

Autor:

Sport

01.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač crveno-belih je optimista.

DARKO KOVAČEVIĆ EKSKLUZIVNO: Zvezda PROLAZI GRUPU u Ligi šampiona! Nikome nije SVEJEDNO na Marakani!

Foto: Starsport

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održan je u Monaku, a na njemu je imena rivala saznala Crvena zvezda, koja je svrstana u G grupu.

Rivali prvaku Srbije u elitnom takmičenju biće Mančester siti, Lajpcig i Jang Bojs.

Ovim povodom razgovarali smo sa legendom srpskog fudbala i jednim od najboljih napadača koje je ova zemlja dala- Darkom Kovačevićem, koji je izneo svoje viđenje žreba ekskluzivno za portal "Republika.rs".

Republika

Foto: Starsport

Darko Kovačević

 

- Teška grupa za Crvenu zvezdu, ali ja sam optimista. Crveno-beli imaju jak tim koji može da se suprotstavi svakoj ekipi. Zvezda na Marakani može da igra i sa Lajpcigom i Mančester sitijem, a posebno Jang bojsima. Nikome neće biti lako da odnese bodove iz Beograda, a ni prolaz grupe nije nemoguć - kaže Darko, pa nastavlja o ekipi Baraka Bahara.

- Jedini problem koji vidim za Zvezdu je prevelika dominacija u domaćem prvenstvu i to što nema dostojnog rivala. Potrebne su jake utakmice da bi se spremili za izazove u Ligi šampiona. Svi navijači Crvene zvezde mogu da budu presrećni što je klub učesnik najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi, a to pokazuje da svaki sektor radi na pravi način, da se posluje domaćinski i da navijači mogu da uživaju - rekao je Darko Kovačević.

Crvenu zvezdu očekuje duel protiv šampiona Evrope Mančester sitija, a vrhunski golgeter dao nam je viđenje ove utakmice.

- Duel aktuelnog protiv bivšeg šampiona Evrope. Ova utakmica će svakako biti spektakl i kruna onoga što su ovi momci svojim radom i rezultatima zaslužili - zaključio je Darko Kovačević.

Reči koje žele da čuju svi navijači Crvene zvezde, posebno kada dolaze od istinske legende fudbala u Srbiji i čoveka koji je u karijeri nosio dresove Proletera, Crvene zvezde, Šefilda, Real Sosijedada, Juventusa, Lacija i Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Svasta se pise

01.09.2023 23:30

Ako ti zaigras MOZDA prodje !?