SRPSKI NAPADAČ U PROBLEMU: Dušan Vlahović ide na OPERACIJU?!

Autor:

Sport

07.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ne bi bilo dobro po našu reprezentaciju i našeg golgetera.

SRPSKI NAPADAČ U PROBLEMU: Dušan Vlahović ide na OPERACIJU?!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Srpski napadač Dušan Vlahović bio je ovog leta jedna od najvećih atrakcija prelaznog roka u Evropi.

Napadač Juventusa se povezivao sa nekoliko klubova, bio je blizu Čelsija, PSŽ-a, Bajerna iz Minhena, a kako navodi madridski Defensa Central, golgeter Juventusa je bio na korak do prelaska u Real Madrid.

Ipak, do toga nije došlo, a ovaj list je odlučio da u javnost pusti neproverenu poruku, koja glasi da Dušan nije stigao u Madrid zbog problema sa povredama, zbog kojih će uskoro morati na operaciju.

- Glavni razlog koji je blokirao dolazak Dušana Vlahovića su njegovi konstantni problemi s povredama. Naročito se radi o hroničnom problemu s preponama koje ima i koje će ga pre ili kasnije poslati na operaciju - navodi madridski Defensa Central.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Videćemo uskoro da li u ovom ima istine, ali kako je Dušan Vlahović dobro počeo sezonu u dresu Juventusa, deluje da je Real samo pokušao da se u medijima opravda zašto nije doveo Vlahovića, kao i zašto nije doveo zamenu za Karima Benzemu, koji je pojačao saudijski Al Etifak.

Da li je u pitanju samo neka igra Reala kako bi spustili cenu, ili im je samo sujeta povređena, teško je procenti, ali se ovakva informacija nikako neće svideti Vlahoviću, kao ni njegovom Juventusu.

Podsetimo, Dušan je trenutno u Beogradu, gde ga večeras, od 20:45, očekuje meč sa Mađarskom, u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading