TRANSFER KARIJERE: Lazar Samardžić BLIZU prelaska u Premijer ligu!

Autor:

Sport

27.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao bi naš reprezentativac uskoro da zaigra na Ostrvu.

TRANSFER KARIJERE: Lazar Samardžić BLIZU prelaska u  Premijer ligu!

Foto: Starsport

Lazar Samardžić, reprezentativac Srbije, mogao bi uskoro da obuče dres Notingem Foresta i tako se preseli u najjaču ligu sveta.

Mladi vezista je bio na korak do transfera u Inter, međutim, transfer je u poslednji čas propao, iako su se milanski velikan i Udineze već dogovorili oko prelaska vrednog 16 miliona evra, a čak je i Lazar imao sve dogovoreno za Interom.

Ipak, u poslednji čas se umešao njegov otac, pa je transfer propao u završnoj fazi, te je tako Samardžić ostao bez transfera karijere.

Foto: Profimedia

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Međutim, i dalje postoje šanse da Samardžić ne ostane u Udinama. Ako je verovati Tutomerkatu, za veznog fudbalera Udinezea zainteresovan je premijerligaš Notingem Forest. 

Kako ovaj list prenosi, "šumari" su spremni da na Friuli pošalju ponudu vrednu 12 miliona evra. Nju Udineze verovatno neće prihvatiti, jer su imali sve dogovoreno sa Inter po ceni od 16 miliona, ali se navodi da bi crno-beli sa severa Italije verovatno pristali i na milion manje.

Ukoliko bi došlo do ovog transfera, Samardžić bi postao treći Srbin u Premijer ligi, nakon Saše Lukića, koji nastupa za Fulam, odnosno Đorđa Petrovića, koji je u subotu i zvanično postao član Čelsija.

U narednim danima treba očekivati rasplet oko ove situacije, a do tada se Lazar vratio treninzima Udinezea pred meč drugog kola Serije A, koji će njegov Udineze odigrati protiv Salernitane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading