PREOKRET! LUKA JOVIĆ OBLAČI CRVENO-BELI DRES: Navijači će odlepiti na vest iz Italije

Autor:

Sport

23.08.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazeta sada šalje Srbina u klub u kojem će ga navijači i te kako voleti iz evidentnog razloga.

PREOKRET! LUKA JOVIĆ OBLAČI CRVENO-BELI DRES: Navijači će odlepiti na vest iz Italije

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Luka Jović u crveno-belom dresu! San mnogih navijača mogao bi već u ovom prelaznom roku da postane java, s tom razlikom da srpski napadač ipak neće doći u Crvenu zvezdu već njen bratski klub Olimpijakos.

Naime, italijanski mediji bacili su pre nekoliko dana bombu da se sa Marakane raspituju za Jovića, a onda i da je na korak do prelaska u slavni Milan. Međutim, najnovija vest s Apenina je da bi on mogao da se preseli na Balkansko poluostrvo, tačnije u Atinu.

Prema saznanjima Gazete, srpski golgeter je izbio na čelo liste željenih pojačanja za sam špic pirejskog tima. Bratski klub Zvezde, gde su navijači "Delije" i "Gejt 7" u odličnim odnosima, u njemu vidi zamenu za Jusefa el Arabija, koji će verovatno u Saudijsku Arabiju, a Ajubu el Kabiju je potrebno vreme da se privikne na zahtevani nivo igre, dok se Ahmed Hasan povređen vratio sa pozajmice Alanji.

Foto: www.profimedia.rs

Navijači Olimpijakosa

Na ovaj način Italijani su praktično pregazili svoje saznanje da je Milan spreman da plati Fjorentini 2,5 miliona evra za Jovića.

S druge strane, kako bi se ogradila, Gazeta navodi da je u igri za potpis za Olimpijakos i Crnogorac Stevan Jovetić. A obojici je zajedničko to što su igrali za večite rivale i što im je menadžer Fali Ramadani, pa ostaje da se vidi da li će i koji posao zaključiti poznati fudbalski agent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading