VLAHOVIĆ IPAK ODLAZI: Modrić PITAO Ducija i ZAGOLICAO MAŠTU navijača! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.08.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razgovor dobrih drugara nakon prijateljske utakmice.

VLAHOVIĆ IPAK ODLAZI: Modrić PITAO Ducija i ZAGOLICAO MAŠTU navijača! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

FK Juventus i FK Real Madrid odigrali su prijateljsku utakmicu na tlu SAD.

Ekipa iz Torina je slavila rezultatom 3:1, a treći pogodak za "staru damu" delo je reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića.

 

 

Celo leto traje saga oko subdine Ducija, a nakon utakmice Luka Modrić mu je prišao, ohrabrio ga i postavio direktno pitanje.

- Drži se! Šta je, jel ideš i ti? - pitao je Luka

Vlahović je držao ruku preko usta, tako da nije bilo moguće razumeti šta mu je odgovorio, ali svakako njegov transfer zaokuplja pažnju svih, pa i nekadašnjeg osvajača zlatne lopte.

Što se tiče Dušanovog prelaska u drugi klub, prvi je želju pokazao Čelsi, zatim se u trku uključio i PSŽ, da bi poslednji u nizu Bajern iz Minhena iskazao interesovanje za momka iz Srbije.

Ipak, kako je Bajernu i dalje prioritet Hari Kejn, priliku je iskoristio Čelsi, koji se vratio u trku, a sve su glasnije priče da će Dušan sledeće sezone nastupati za londonske "plavce". Tome je kumovala i povreda Kristofera Nkunkua, jednog od Čelsijevih ofanzivaca, pa je jasno da će tim iz Londona svim silama krenuti po Vlahovića, a nije isključeno da u suprotnom pravcu pošalju Romelua Lukakua, koji je precrtan na spisku Maurisija Poketina.

Ostaje da se vidi na koji način će se završiti ova saga koja zaokuplja pažnju svih ljubitelja fudbala u ovom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading