MITROVIĆU DOSADNO I DA GLEDA FULAM! Zevao usred utakmice protiv Brentforda (FOTO)

Autor:

Sport

24.07.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka transfer u Al Hilal.

MITROVIĆU DOSADNO I DA GLEDA FULAM! Zevao usred utakmice protiv Brentforda (FOTO)

Foto: Printksrin

Aleksandar Mitrović želi da napusti Fulam i to nije tajna. Srpski reprezentativac nedvosmisleno je poručio čelnicima londoskog kluba da ga puste u Al Hilal, koji mu nudi ogroman novac za potpis. 

U međuvremenu, Premijeligaš je osetio da na dugogodišnjem napadaču može ozbiljno da profitira, pa je odbio ponude Saudijaca, najpre od 30, a potom i od 40 miliona evra. Usledio je šok budući da su čelnici kluba stavili otkupnu klauzulu od čak 60 miliona evra, što se nije svidelo Mitroviću, koj je stupio u jednu vrstu bojkota. 

To je povrdio trener Fulama Marko Silva:

Nije idealan scenario. Neće igrati sledeću utakmicu, ne radi sa timom. POnekad igrači ispred sebe imaju pojedinačne odluke koje moraju da donesu. Pričao sam sa Mitrovićem, znao moje mišljenje o tome - rekao je Silva i dodao da je i sam imao ponudu s Bliskog istoka:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

KRAJ LJUBAVI: Mitrović i Silva

- Da, dobio sam ponudu od Al Ahlija. Lako je da vam odgovorim hoću li ostati u Fulamu. Nije prvi put da se o meni pojavljuju glasine, pokazao sam svoju posvećenost ovom klubu otkako sam potpisao za njega.

Ipak, stvari su polako počele da idu na Mitrovu vodenicu. Navijači Al Hilala na sva zvona najavljivali su njegov dolazak, što je bio signal da se pritisak na čelnike Fulama isplatio. Za to vreme, tim s "Krejven Kotidža" pobedom nad Brentfordom od 3:2 počeo je pripremni period. Srbin je odbio da igra utakmicu i zbog toga nije bio ni u protokolu. Sklonjen je sa strane odakle je posmatrao meč koji mu, očigledno, nije bio preterano interesantan.

Naime, Mitrogol je u jednom trenutku uhvaćen kako zeva usred meča! 

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandar Mitrović zeva u toku meča protiv Brentforda

 

Ipak, drugi srpski reprezentativac, Saša Lukić, zaigrao je od prvog minuta i na terenu proveo 83.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading