NIŠTA OD BRATSKOG OKRŠAJA! Zvezda našal rivala za GENERALNU proveru! Otpao grčki velikan!

Autor:

Sport

05.07.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo je da se šampion Srbije sastane sa Olimpijakosom na Marakani.

NIŠTA OD BRATSKOG OKRŠAJA! Zvezda našal rivala za GENERALNU proveru! Otpao grčki velikan!

Foto: FK Crvena zvezda

Dugo se pominjalo gostovanje kluba iz Pireja na najvećem srpskog stadionu, međutim, okršaj klubova čiji navijači gaje bratski odnos, neće doći zbog obaveza Pirejaca na evropskoj sceni.

Posle toga je u opciji bio i duel sa rumunskom FCSB (bivša Steaua), ali će gost Crvene zvezde na generalnoj probi za Mozzart Bet Superligu biti TSC iz Bačke Topole!

Srpski prvak i vicešampion su utanačili sve detalje meča, koji je planiran za 22 .jul, ostali su još sitni detalji, međutim, ide se ka tome da će delije kroz tri subote, imati priliku da pozdrave novi tim Crvene zvezde i trenera Baraka Bahara.

Republika

Foto: Starsport

detalj sa prvenstvenog meča Crvena zvezda - TSC

Ukoliko se ne dese nova pomeranja, branilac titule Mozzart Bet Superlige počinje sedam dana kasnije. TSC ovog leta ima duple obaveze, pošto će kao vicešampion startovati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (staza nešampiona).

Klub sa Marakane je trenutno u Rusiji, gde učestvuje na PARI Kupu u Sankt Peterburgu. Posle pobede nad Zenitom (2:1), Baharovim izabranicima predstoje okršaji sa Nefčijem iz Azerbejdžana i turskog prvaka Fenerbahčea.

TSC će, takođe, imati jake provere na austrijskim pripremama, pošto im je protivnik u Celje iz Slovenije, dok će najjaču proveru imati 8. jula sa domaćim Šturmom iz Graca. Lazetićevoj četi je 13. jula rival mađarska Kišvarda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading