PAO DOGOVOR! Bekam POTPISAO za klub iz Premijer lige!

Autor:

Sport

18.06.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin proslavljenog Dejvida Bekama, Romeo, igraće za B tim Brentforda.

PAO DOGOVOR! Bekam POTPISAO za klub iz Premijer lige!

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Dejvidov naslednik stigao je u januaru među "pčelice", ali na pozajmicu. Pošto mu je ugovor istekao, u Brentfordu su bili zadovoljni njegovim partijama, te su odlučili da Romeu ponude novi, koji je mladi fudbaler prihvatio.

Romeo Bekam je prošle sezone nastupao za B tim Brentforda kao pozajmljen igrač Inter Majamija, člana američke MLS lige, čiji je suvlasnik njegov otac.

Tokom prethodne sezone, Bekam junior je sa "pčelicama" osvojio Kup Premijer lige, takmičenje koje najelitniji engleski fudbalski rang organizuje za igrače mlađe od 21 godine.

Inače, Romeo je karijeru počeo u juniorima Arsenala, dres "tobdžija" nosio je u sezoni 2014/2015, da bi se potom preselio u Inter iz Majamija za koji nastupa od 2021. godine.

Podsetimo, Inter Majami je ovog leta doveo najveće pojačanje u istoriji kluba, a to je jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi.

Argentinac se posle dve godine rastao sa Pari sen Žermenom i odlučio da u novoj sezoni nastupa u MLS ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading