ALO, NEMOJ TO DA RADIŠ! Dragović NAPAO Pešića iz JEDNOG RAZLOGA, Austrijancu izletela i SOČNA PSOVKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob igrača Crvene zvezde obeležio je finale Kupa.

ALO, NEMOJ TO DA RADIŠ! Dragović NAPAO Pešića iz JEDNOG RAZLOGA, Austrijancu izletela i SOČNA PSOVKA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Aleksandar Pešić

Fudbaleri Crvene zvezde na sjajan način zaokružili su fenomenalnu sezonu.

Četa Miloša Milojevića preokretom protiv Čukaričkog (2:1) stigla je do trofeja u Kupu i na taj način osvojila je treću uzastopnu duplu krunu.

Susret protiv tima sa Banovog brda nije krenuo planirano, Zvezda je bila veoma bleda u prvom delu igre, te je Docić spektakularnim golom iz kornera doneo prednost Čukaričkom.

Nervoza se uvukla u redove crveno-belih, a sve je eskaliralo posle izjednačujućeg gola koji je postigao Aleksandar Pešić. U naletu emocija Pešić je krenuo ka severnoj tribini i skinuo dres, a saigrač i imenjak, Aleksandar Dragović, pokušao je da ga u tome spreči, te je došlo do sukoba.

- Nemoj da radiš to! Alo! Nemoj to da radiš - rekao je Dragović, a u nastavku snimka, kada ga je Aleksandar Pešić grubo odgurnuo, nekadašnjem reprezentativcu Austrije je, čini se, izletela i psovka upućena saigraču.

Ipak, kada je Pešić proslavio gol, situacija se smirila, te su njih dvojica mirno nastavili ka terenu, ali je napadač Zvezde zbog radovanja zaradio žuti karton.

Ovo nije "izbacilo iz takta" crveno-bele koji su zaigrali odlično u nastavku i preko Pešića stigli do drugog gola, pobede i trofeja u Kupu, pa je svađa dva fudbalera brzo zaboravljena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading