NE POMAŽE NI BOMBA KEJNA ZA "PUŠKAŠA"! Totenhem se ponovo OBRUKAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Londona tone sve dublje.

NE POMAŽE NI BOMBA KEJNA ZA "PUŠKAŠA"! Totenhem se ponovo OBRUKAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn postiže pogodak iz slobodnog udarca

Fudbaleri Totenhema nastavili su da posrću.

Tim iz Londona poražen je u 37. kolu Premijer lige pred svojim navijačima od ekipe Brentforda rezultatom 3:1 i to posle velikog preokreta.

Dominirala je četa Rajana Mejsona u prvom poluvremenu, a već u osmom minutu stigli su i do gola. I to kakvog! Uigrana akcija Kuluševskog i Kejna, te prava bomba napadača Totenhema za gol koji je "ubio pauka" u mreži gostiju.

 

 

Nema sumnje da će Hari Kejn ući u konkurenciju za "Puškaš" nagradu koja se dodeljuje za najlepši gol sezone, ali isto tako to mu neće biti velika uteha zbog dešavanja u drugom poluvremenu.

Brentford je zaigrao kao preporođen u drugih 45 minuta igre, pa je golovima Brajana Embeuma u 50. i 62. minutu stigao do preokreta.

Usledili su pokušaji domaćih da izjednače, ali u jeku bezidejnih napada Totenhema usledio je gol gostiju za totalni nokaut! Strelac je bio Žoan Visa u 88. minutu meča i ovom pobedom Brentford se približio četi Rajana Mejsona na tabeli i imaće priliku da stigne do evro scene.

Pred poslednje kolo u kom će Totenhem gostovati Lidsu, a Brentford dočekati Mančester siti, razlika između dva tima je samo jedan bod. 

Totenhem ima 57 bodova i nalazi se na sedmom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija, dok je Brentford deveti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading