BRAĆA STIŽU NA SPEKTAKL! Poznat plan priprema Zvezde! Protiv OVIH rivala crveno-beli bruse formu za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

18.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde imaće jake provere, uoči starta u najelitnijem klupskom takmičenju.

BRAĆA STIŽU NA SPEKTAKL! Poznat plan priprema Zvezde! Protiv OVIH rivala crveno-beli bruse formu za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je odavno obezbedila 34. klupsku titulu u Mozzart Superligi, a šestu uzastopnu na domaćoj sceni i od jeseni će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izabranici Miloša Milojevića odlično guraju na oba fronta, pošto su i u Kupu Srbije obezbedili plasman u finale pobedom nad TSC-om, pa će za odbranu pehara igrati protiv pobednika meča Vojvodina-Čukarički (duel na "Karađorđu prekinut je u sredu pri vođstvu gostiju 2:0 u 32. minutu i danas će biti nastavljen).

Napravljen je, u međuvremenu, plan priprema kluba sa Marakane i spisak rivala koji će tokom leta izaći na megdan crveno-belima.

Foto: Tanjug/AP

 

Prozivka je zakazana 19. juna, dok će dan kasnije ekspedicija Zvezde otputovati na Zlatibor i tamo odraditi bazični deo priprema. Uvodna faza biće završena 30. juna, dok će posle povratka kućama, ekipa od 2. do 12. jula boraviti u Sankt Peterburgu. Protivnik će joj, osim ruskog šampiona Zenita, biti turski Fenerbahče.

"Generalka" na Marakani igraće se sedam dana uoči starta nove sezone Mozzart Superlige Srbije, a protivnik će biti "bratski" Olimpijakos!

Grčki velikan stiže 15. jula na stadion "Rajko Mitić", a utakmicu sa Pirejcima može da "poništi" jedino ukoliko atinski crveno-beli budu imali obaveza na evropskoj sceni u kvalifikacijama. Ukoliko budu imali utakmicu 15. jula, na Marakani će morati da potraže novog protivnika u generalnoj proveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading