KOD BAHARA NEMA VRDANJA! Izraelac otkrio: Strog je trener, zna šta traži od IGRAČA I UPRAVE!

Autor:

Sport

03.05.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće zanimljivo ako i zvanično dođe na Marakanu.

KOD BAHARA NEMA VRDANJA! Izraelac otkrio: Strog je trener, zna šta traži od IGRAČA I UPRAVE!

Foto: Starsport

Barak Bakhar

Izraelski fudbalski stručnjak Barak Bahar (43) zvanično još nije postao trener Crvene zvezde, ali je već počeo da zavodi red na Marakani. Naime, u javnost su procurili njegovi zahtevi kada bude preuzeo kormilo kluba iz Ljutice Bogdana.

Mada je po planu i programu bilo predviđeno da okupljanje fudbalera pred sezonu 2023/24. bude 20. juna, Bahar je naložio da pauza za igrače šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije bude deset dana kraća. Kako se šuška, Izraelac želi da se igrači što pre vrate u trenažni proces da bi na vreme napravio neophodnu reorganizaciju i spreman dočekao Ligu šampiona. Ukoliko njegov plan bude usvojen, crveno-beli se treninzima vraćaju samo dve nedelje po okončanju aktuelne kampanje u Superligi. Podsetimo, prvobitan plan odgovornih u Crvenoj zvezdi glasi da se nakon desetak dana rada u Beogradu ekipa početkom jula preseli na Zlatibor. Pored toga, za 16. jul planirana je prijateljska utakmica s Olimpijakosom, dok se u avgustu očekuje takođe revijalan duel sa Zenitom.

Republika

Foto: Starsport

MANJE VREMENA ZA ODMOR Aleksandar Katai

Da je i dalje aktuelni trener Makabija iz Haife Barak Bahar čovek od autoriteta, svedoče izjave naših kolega iz Izraela.

- On je poznat kao strog trener koji voli sve konce da drži u svojim rukama. Vodi računa o svakoj sitnici i kod njega nema vrdanja. Veoma je energičan i posvećen poslu, pa očekuje isti pristup i igrača i uprave - kaže za Republiku novinar Gidi Lipkin.

Idan Vered, izraelski fudbaler koji je nosio Zvezdin dres pola godine u sezoni 2014/15, slično govori o Baharu, kao njegov sunarodnik Lipkin.

Republika

Foto: Starsport

HVALI SUNARODNIKA Idan Vered

- Nismo nikada radili zajedno, ali igrao sam deset godina protiv njega. Iskreno, dominira izraelskim fudbalom. On, dakle, nije samo najbolji trener u Izraelu, već jedan od najboljih u istoriji naše zemlje. Pride je još mlad, a već je mađioničar. Jedinstven trener. Voli da dominira terenom. Njegovi timovi uvek igraju mnogo hrabro, nikada se ne plaše. Zvezda nije mogla da napravi bolji izbor, navijači će se zaljubiti u njega - rekao je Vered nedavno za Mocartsport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading