ANĆELOTI NEMA DILEMU: ON je bio najbolji pojedinac na meču sa Čelsijem!

Autor:

Sport

13.04.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak je istakao da ništa i dalje nije rešeno.

ANĆELOTI NEMA DILEMU: ON je bio najbolji pojedinac na meču sa Čelsijem!

Foto: Tanjug/AP

Anćeloti, Benzema, Vinisijus i Kros

Fudbaleri Real Madrida stigli su na korak do plasmana u polufinale Lige šampiona, pošto su u prvom meču četvrtfinala kod kuće savladali Čelsi sa 2:0 (1:0).

Karim Benzema je u 22. minutu doveo branioca titule prvaka Evrope u vođstvo, a tačku na meč stavio je Marko Asensio preciznim udarcem u 74. minutu.

Madriđani su mogli da trijumfuju i ubedljivije, ali su "plavci" imali dovoljno sreće da se kući vrate sa rezultatom koji nije nedostižan. Međutim, da bi se domogli polufinala, potrebno je da igraju mnogo bolje nego u Španiji.

Posle ovog duela se oglasio i Karlo Anćeloti, koji je istakao da ništa još nije gotovo u ovom dvomeču.

- Ništa još nije gotovo. Moramo ostati mirni i sve ovo ponoviti na Stamford Bridžu. Čeka nas teških 90 minuta u Londonu. Zaboravimo na ovaj rezultat, moramo se boriti iduće nedelje. Zadovoljan sam, ali možemo biti još bolji. U drugom poluvremenu smo bili malo umorni - rekao je Ančeloti. 

Foto: Tanjug/AP

Real je na korak do novog polufinala Lige šampiona

Posebno je istakao jednog igrača.

- Vinisijus je odigrao fantastično, ali jedan je igrač bio još bolji. Po mom mišljenju, Fede Valverde je bio najbolji igrač na terenu. Militao i Alaba bili su jako dobri. Stalno su bili na Sterlingu i Feliksu i odigrali vrhunsku utakmicu. Dobro poznajem fudbal. Moji igrači razumeju da je ostalo još 90 minuta. Biće teško i moramo biti spremni. Imam sjajna sećanja na Franka Lamparda. Fantastičan igrač. Nadam se da će biti i fantastičan menadžer za Čelsi. Ali, ne nužno u utorak - zaključio je "Don Karlo".

Revanš meč je na programu već u utorak, a meč u Londonu počinje u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading