OVO VEĆ POSTAJE ZABRINJAVAJUĆE: Dušan Vlahović ponovo povređen!

Autor:

Sport

10.04.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama iz Italije, 23-godišnji golgeter ima problem sa zglobom koji je povredio na Olimpiku za vikend.

OVO VEĆ POSTAJE ZABRINJAVAJUĆE: Dušan Vlahović ponovo povređen!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Napadač Juventusa i reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, ponovo se povredio i mogao bi da propusti prvi duel "stare dame" i Sportigna u četvrtfinalu Lige Evrope.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

 

Dva dana posle poraza od Lacija fudbaleri Juventusa okupili su se u Kontinasi kako bi se pripremili za okršaj koji ih u četvrtak očekuje protiv lisabonskog kluba, ali im se Vlahović nije pridružio, pišu italijanski mediji. Prema njihovim informacijama, 23-godišnji golgeter ima problem sa zglobom koji je povredio na Olimpiku za vikend.

Podsetimo, Vlahović je ove sezone postigao tri i namestio još dva gola u evropskim takmičenjima. U Ligi šampiona bio je precizan protiv Makabija iz Haife, a u Ligi Evrope prvo protiv Nanta u šesnaestini finala, potom i protiv Frajburga u osmini finala. Gol protiv nemačkog kluba bio mu je jedini za Juventus u poslednja dva meseca... U Seriji A Srbin je postigao osam golova na 20 odigranih utakmica.

Dobra vest za Masimilijana Alegrija je da su treninzima ovog utorka vratili Leonardo Bonuči i Pol Pogba, ali ostaje da se vidi hoće li biti na sto odsto do predstojeće utakmice.

Podsetimo, Vlahović je već tokom sezone pauzirao zbog povrede aduktora. Naime, Srbin je van terena proveo nešto više od mesec dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading