LUDILO U PRESTONICI! Srbin zadao TEŽAK UDARAC crveno-belima! Titula sve BLIŽA! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos je u velikom derbiju Grčke pobedio Olimpijakos rezultatom 2:0 i udaljio šampiona od odbrane titule.

LUDILO U PRESTONICI! Srbin zadao TEŽAK UDARAC crveno-belima! Titula sve BLIŽA! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtebe.com

Najveći derbi Grčke doneo je nezapamćenu radost u zelenom delu Atine, pošto je PAO savladao najvećeg rivala golovima Andraža Šporara i autogolom Jusufa El-Arabija.

Tim koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Ivan Jovanović nalazi se pred dugo čekanim osvajanjem titule, pošto je Panatinaikos posle 30. kola pobegao pirejskim crveno-belima na šest bodova prednosti.

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola, ali sve je izvesnije da će pehar ostati u Atini i ove godine, samo se preseliti u zeleni deo grčke prestonice.

Panatinaikosu u finišu prvenstva predstoji velika borba sa ekipom AEK-a, koja ima takođe 69 bodova. Pirejci imaju 63, a PAOK 60.

Foto: Starsport

 

Sledeće kolo doneće izuzetno dramatičan rasplet, pošto će "velika četvorka" grčkog fudbala odmeriti snagu između sebe. Naime, Olimpijakos dočekuje AEK, a Panatinaikos gostuje na Tumbi solunskim "ratnicima".

Inače, Olimpijakos je ovim porazom prekinuo fenomenalan niz od 21 meča bez neuspeha! Poslednji su, naime, doživeli u oktobru 2022. godine na "Karaiskakisu" od PAOK-a (1:2) i od tada su naređali 14 poeba i sedam remija.

Jovanović se proslavio rezultatima u Apoelu iz Nikozije, koga je doveo do četvrtfinala Lige šampiona, dok je sa Kipranima osvojio tri titule nacionalnog prvaka, dok je sa Al Nasrom iz Emirata podigao pehar regionalne Lige šampiona arapskih klubova iz Golfskog zaliva, Kup predsednika i Liga kup UAE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading